fbpx

Både børn og voksne har rigtig mange og høje forventninger til jul og juleaften.

Børnene kan have svært ved at falde i søvn om aftenen på grund af spænding og sommerfugle i maven… og de kan vågne MEGET tidligt om morgen for at se om nissen har været forbi… det sker i hvert fald hos os!

SÅ DER KAN HURTIGT KOMME UNDERSKUD PÅ SØVNKONTOEN…  

og hold nu op hvor kan det bide sig i halen når ens børn ikke får al den søvn som de har brug for. De kan endda blive sværere at putte selvom de er mega trætte og måske overstilmuleret fordi søvntoget simpelthen er kørt afsted.

 

Så kan du hjælpe dit barn, når hun er  overstimulleret og overtræt, med at finde ro? 

JA!

Her er 4 super gode punkter som du kan bruge på dit barn.. og dig selv 😉

Søvnproblemer børn  

 

 

Alle punkterne findes på begge hænder, fødder og øre.

OG HUSK AT DET ALTID ER PÅ BARNETS PRÆMISSER!

psst… men du kan godt behandle, når de sover, hvis du har et viljestærkt barn 😉

 

5 GODE RÅD TIL AT GENFINDE SIN JORDFORBINDELSE

 

Selvom vi alle har de bedste intentioner om en dejlig rolig, fredfyldt og hyggelig jul, kan det bare ikke undgås at det også er en travl tid… og vi alle inklusiv vores børn godt kan miste jordforbindelsen lidt.

 

JORDFORBINDELSE HANDLER OGSÅ OM BALANCE. DET ER VIGTIGT AT STÅ SOLIDT FAST, SÅ BLIVER MAN HELLER IKKE SÅ LET SLÅET UD AF KURS. 

  1. Få børnene til at stå på gulvet og få dem til at forestille sig at der vokser rødder dybt ned i jorden fra deres fødder, som får dem til at stå godt og solidt fast.
  2. Tramp i gulvet
  3. Rul med en bold/flaske under foden
  4. Skubbeleg: hvor man står over for barnet eller sidder på knæ, for at komme ned på deres højde, læg hænderne på hinandens skulder og skub til hinanden. Det minder om en styrkeprøve, men er mere en øvelse for at styrke balancen. Det gælder om at styrke jordforbindelse. Og husk at lade barnet vinde til sidst 😉 Ligesom tumlelege er dette en god måde at få et barn til at falde ned, hvis de kører i et højt gear. Det hjælper dem ligeledes med at mærke deres egen krop.

 

Og så skal du lige have det 5. råd, et sidste punkt med Solar Plexus zonen under fødderne…

Punktet hjælper med at genfinde roen i kroppen og styrker også din jordforbindelse.

 

  

 

Jeg ønsker dig og din familie en dejlig og smuk jul med masser af kram og kærlighed ♥