fbpx

🌼EKSEM UD FRA TRADITIONEL KINESISK MEDICINSK PERSPEKTIV(TKM)🌼

Først vil jeg starte med at sige, at det kræver stor tålmodighed og vedholdenhed, når man behandler eksem med TKM, men til gengæld er der også gode resultater og det er helt bivirkningsfrit☝️ Og jeg må også være ærlig at sige:Zoneterapi ikke kan stå alene og det kræver, at du også kigger på kost, vitaminer, olie og kosttilskud mv. Det tager længere tid at bringe kroppen tilbage i balance indefra end at symptombehandle med fx hormoncreme. Kostomlægning og at udelukke bestemte fødevare kan være svært at fastholde. Eksem er en meget kompleks tilstand. Der kan være mange faktorer, der spiller ind bl.a. indefrakommende faktorer som ubalance i kroppen, der gør at huden reagerer. Det er forskelligt fra krop til krop, hvor ubalancen ligger, men det er primær i elementerne metal, jord og ild.

ET EKSEMPEL HERPÅ ER AT BARNETS FORDØJELSE(JORD) ER TÆT FORBUNDET MED LUNGERNE OG HUDEN(METAL).

De andre elementer kan også være med til at påvirke kroppen negativt. Det kan godt blive meget teknisk og derfor vil jeg nøjes med at vise dig(i min Facebookgruppe) de bedste punkter fra zoneterapi og akupressur, der bedst bringer kroppen i balance i forhold til eksam. Faktorer udefra spiller også ind. Kroppen reagerer og er overfølsom overfor det eksterne miljø fx kontakteksem, nældefeber, høfeber. Eksem kan også være genetisk betinget. Nogle behandlere mener at Børneeksem er en skraldespandsdiagnose og at det næsten altid handler om intolerancer overfor nogle fødevarer.

SOM BEHANDLER HAR JEG FOKUS PÅ AT:

  • Styrke af immunforsvaret
  • Skabe balance i de indre organsystemer
  • Kost, vitaminer, olier mv.
  • Holistisk tilgang (kroppen hænger sammen både fysisk og psykisk)

Se meget mere i min gruppe på Facebook “Hjælp dit barn – Kolik, mave- eller øreproblemer, uro, søvn mm.”. Og få gode råd til hvordan du kan hjælpe dit barn. Jeg viser hvilke zoner og punkter som du selv kan arbejde på, hvilke salver der er bedst og som er bivirkningsfrie samt gode råd om kost, vitaminer mv.: https://www.facebook.com/groups/673082940053355