fbpx

Zoneterapi og akupressur kan hjælpe med at modne din gravide krop til fødslen. Det er en nænsom og blid behandling, som gør at der bliver skabt flow i kroppens energibaner og forbereder kroppen på en god fødsel.

Igennem hele graviditeten kan man afhjælpe graviditetsgener som kvalme, bækkensmerter, vand i kroppen, forstoppelse mv. Men når du nærmer dig termin(tidligst 3 uger inden) og har fået grønt lys fra din jordemoder, kan du få behandling for fødselsmodning.

En fødselsmodning kan virke igangsættende på en fødsel, men jeg tror på at baby kommer, når din krop og baby er klar til det. Jeg har haft gravide som har født inden for 24 timer efter en behandling, men også nogle som er gået langt over tid. Men fælles for dem alle, har deres krop haft et godt udgangspunkt, hvilket har resulteret i gode fødsler.

Der er foretaget undersøgelser som viser at fødselsmodning gør fødsler lettere, hvilket jeg som sagt kun kan nikke genkendende til.

Fødselsmodning handler om at understøtte kroppens naturlige proces frem mod fødslen.

Behandlingen får dig som gravid til at slappe af både mentalt og fysisk. Der sendes en masse god energi til underlivet for at løsne op og blødgøre muskelvæv. Og du får ro på nervesystemet.

Ud over en dejlig og afslappende behandling får du ligeledes akupressurpunkter med til din partner, som kan bruges til at smertelindre under fødslen.

Her er den seneste anbefaling fra en gravid som fik en fødselsmodning:

Maria får min største anbefaling. Jeg kom et par gange hos hende sidst i min graviditet hvor jeg var plaget af en del uro og vand i kroppen. Efter mine besøg hos hende oplevede jeg en fornyet ro i kroppen og fik en langt bedre nattesøvn. Maria forstår at få en til at føle sig tilpas og tryg i hendes hænder, og deler gerne ud af hendes viden så man selv kan arbejde videre hjemmefra, eller som jeg fx. Fik fif til smertelindring under fødslen.

Og du skal også lige have denne klient historie:

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele denne fantastiske historie med jer, da jeg fik det skønneste billede og besked fra et par forældre, som gjorde mig så glad.

Jeg blev i sidste uge kontaktet af en gravid, som netop havde passeret termin, hun ville rigtig gerne have hjælp til at igangsætte fødslen, da barnet lå i sædestilling.

I Danmark fødes mere end 90 % af børn i sædestilling ved kejsersnit og hun ville rigtig gerne føde naturligt og undgå at skulle have kejsersnit. Jeg beder hende om at få grønt lys til at blive behandlet med zoneterapi fra sin jordemoder, hvilket hun får. Og tirsdag behandler hende med fuld smæk på de punkter som hjælper kroppen med at blive klar til at føde.

Vandet gik samme aften og onsdag morgen blev de forældre til en dejlig lille dreng.

nyfødt