fbpx

En forårsforkølelse er nem at skrabe til sig i denne tid hvor solen er kommet frem efter stort set ikke at have vist sig i mange(mange) måneder. Og vi suser udenfor i måske lidt for lidt tøj… da vi bare gerne vil have sommer og varme NU!

 

Der er rigtig mange ting du selv kan gøre for at lindre hoste og styrke din lunger.

 

Du kan både trykke dig selv under fødderne på lungezonen og på flere punkter på lungemeridianen som løber på vores arme. Alle disse punkter og zoner styrker din lungeenergi og kan hjælpe dig, dine børn og nærmeste hurtigere igennem øm hals, hosten og rallen.

Du har tre punkter på dine arme:

Lu1 – lungernes alarmpunkt. Punktet styrker din lungeenergi

Lu6 – Er et punkt som er rigtig effektivt mod akutte luftvejslidelser hoste, halsbetændelse. Punktet kan faktisk også bruges hvis du lider af astma eller hudkløe. 

Lu9 – styrker lungerne

Men hvorfor hjælper Lu6 nu også på hudkløe..? Jo, det gør det fordi din hud er relateret til dine lunger (jf. Traditionel Kinesisk Medicin). Huden fungerer som en tredie lunge og derfor kan hudproblemer som fx eksem være et tegn på en ubalance i din lungeenergi. Hvis der ikke bliver oprettet balance der vil eksemen kunne udvikle sig til astma.

 

Hvis du vil have hjælp til hvordan du eller dit barn kommer bedst igennem en forkølelse med hoste så klik her (og hvis den ikke popupper af sig selv, så skriv dit navn og din mail nederst på siden).

Du vil få tilsendt:

* En beskrivelse og billede af hvordan du finder punkterne og lungezonen under fødderne og hvor jeg fortæller hvordan du bedst behandler 

* Gode råd til de bedste urter til både tør og slimet hoste

* Forslag til homøopatiske midler mod hoste

* Andre gode råd