fbpx

Der findes markedspladser for mange ting tøj, biler møbler mv. Men hvad med en markedsplads hvor du kan finde hjælp til dit lille barn eller dig selv hvis du ønsker at blive gravid eller allerede er det… Lyder det ikke fantastisk at have det hele samlet på et sted og hvor du kan nemt finde lige netop den hjælp som du har brug for! 

Noget af det der stresser mennesket allermest er babygråd, så man kan som forældre godt nå der ud hvor man bliver komplet desperat og frustreret over at man ikke kan hjælpe sit eget barn.

Jeg tror at vi alle har været der… jeg har i hvert fald og brugte den gang lang tid på at google for at finde den rigtige hjælp.

Jeg kunne godt have haft brug for Tumlino… Og derfor vil jeg også gerne gøre opmærksom på denne nye platform, hvor du er sikret en god og professionel behandling af dit barn og dig selv. 

Tumlino er opstået på baggrund af en personlig historie om hvor svært det var at finde hjælp til at etablere en god og smertefri amning og om en nybagt mor som ikke ville opgive at amme sit barn(hvilket der desværre er flere som gør/bliver nødt til i dag af mange forskellige årsager… og det er altså synd).

Læs mere om deres personlige beretning her: Tumlino

Tumlinos mål er at gøre det nemmere for gravide og barslende at finde den rigtige hjælp.

Så tag et kig på www.Tumlino.dk hvis du har:

» brug for hjælp til at blive gravid

» brug for hjælp til graviditetsgener som smerter i lænd og/eller iskias, smerter i forbindelse med bækkenløsning, kvalme, forstoppelse og hæmorrider, hævede og urolige ben, vand i kroppen/ødemer

» baby med kolik, ondt i maven, luft i maven, en baby som gylper meget/har refluks. Urolig baby som har svært ved at sove. Smerter ved tandfrembrud eller hvis baby har skævheder i blandt andet nakken 

» Ønsker besøg i din mødregruppe og få undervisning i enkle teknikker så du selv kan hjælpe dit barn 

Tjek min profil på Tumlino ud her

Sundhedshjælp til din graviditet, fødsel, baby og barsel

Sundhedshjælp til din graviditet, fødsel, baby og barsel