fbpx

Priser og behandlinger

OVERSKUD ¦ RO ¦ BALANCE ¦ ENERGI

Priser

Jeg kører gerne ud, så barnet og I kan være i trygge rammer ♥ Gratis inden for 10 km.

Zoneterapi - 1 time - 475 kr.

Læs mere

Zoneterapi kan smertelindre, hjælpe kroppen med udrensning, give dig mere energi, sundhed og derved bedre velvære.

Zoneterapi Pensionist - 45 min - 350 kr.

Læs mere

Alle uanset alder og køn kan opnå positive resultater med zoneterapi. Den ældre vil opleve at det vil hjælpe på fx kredsløbsproblemer og stive led.

Meridianmassage - 30 min - 250 kr,

Læs mere

Ved meridianmassage hjælpes energien videre i kroppen, hvis den skulle være stagneret, det kan bl.a. løsne op for spændinger og muskelsmerter bestemte steder i kroppen.

Kroppens energier cirkulerer rundt via energibaner også kaldet meridianer. Det er de samme energibaner på kroppen som akupunktørerne bruger med nåle, men ved meridianmassage anvendes der kun tryk og massage, en form for akupressur.

5 behandler for 4's pris - spar 20 % - 5 timer - 1920 kr.

Læs Mere

Hvis dine sygdomssymptomer har stået på i en længere periode, skal der oftest flere behandlinger til for at der vil vise sig en markant effekt af behandlingen. Derfor giver jeg en rabat på 20 % ved køb af 5 behandlinger á 1 time.

Zoneterapi Børn op til 12 år - 30 min - 250 kr.

Læs mere

Blid zoneterapi til børn helt fra nyfødt og op til 12 år. Det kan hjælpe på maveproblemer, kolik, øreproblemer samt hvis et barn har problemer med at holde på vandet om natten. Zoneterapi kan hjælpe kroppen med at styrke immunforsvaret. 

Mødregrupper Babybehandlinger - 2 timer - fra 150 kr.

Læs mere

Jeg kommer ud til jer i mødregruppen og tjekker de små for skævheder og giver dem zoneterapi/akupressur. Jeg giver gode råd til at afhjælpe fx kolik og maveproblemer og viser hvad I selv kan gøre.

Hvis der er ønsker til et tema fx øreproblemer, astma eller eksem, så giv mig besked, så sammensætter jeg et program specielt til jeres ønsker.

Ved 5 personer: 150 kr./person
Ved 4 personer: 190 kr./person
Ved 3 personer: 250 kr./person
Ved 2 personer: 375 kr./person

Gratis kørsel i radius på max. 10 km fra min klinik.

Mødregrupper Morbehandling - 30 min - 225 kr.

Læs mere

Jeg tager briksen under armen og kommer ud i jeres mødregruppe og giver jer en omgang zoneterapi, et pusterum hvor I kan koble af mens de andre kigger efter jeres barn. Det giver dig bl.a. en øget energi og styrker dit immunforsvar.

Prisen er 225 kr. pr. person for 30 min., ved min. 4 personer. Derunder er prisen 250 kr. pr. person.

Gratis kørsel i radius på max. 10 km fra min klinik.

Mødregrupper Babymassage - 1 timer - fra 95 kr.

Læs mere

Jeg kommer ud til jer i mødregruppen og underviser jer i at give jeres baby en blid babymassage. . Jeg giver gode råd til at afhjælpe fx kolik og maveproblemer og viser hvad I selv kan gøre.

Ved 5 personer: 95 kr./person
Ved 4 personer: 120 kr./person
Ved 3 personer: 160 kr./person
Ved 2 personer: 240 kr./person

Gratis kørsel i radius på max. 10 km fra min klinik.

BABYTJEK - Hjælp baby godt fra start - 1 time - 475 kr.

Læs mere

Jeg tjekker baby for skævheder og spændinger i nakken og ned langs rygsøjlen, da hvirvlerne kan have forskubbet sig under fødslen, således at det bl.a. påvirker nerveimpulser til fordøjelsessystemet, som forstyrres.
Vi tager en snak om fødselsforløbet, da baby kan være påvirket, hvis fødsel er gået hurtig og mor har følt panik eller mor har fået meget medicin under fødsel.
Jeg giver ligeledes gode råd til hvilke urtete man med fordel kan drikke, når man ammer og hvilke fødevarer/drikke man helst skal holde sig fra og som kan give baby ondt i maven.

Firmaaftale

Mor og barn behandling 0-1 år - 1t 30 min - 600 kr.

Læs mere

Som lille nyfødt er man tæt forbundet til sin mor, det giver derfor god mening at behandle både mor og barn, da deres energi påvirker hinanden. Babyer er store sanseapparater, som kan fx mærke hvis mor er stresset. Samtidig påvirker babys ubalance også mors energi og overskud.
Det kan bl.a. foregå ved at baby ligger trygt på mors mave, imens mor behandles.

Læs mere

Vil du gøre noget godt for dine medarbejdere? Zoneterapi giver mere energi, booster immunforsvaret og giver ro og velvære i en stresset hverdag. Ring eller skriv til mig for at høre mere.

Det er skattefrit for medarbejderen – fradragsberettiget for virksomheden.

 

Workshops og undervisning

Læs mere

Jeg kommer gerne ud og underviser og laver workshops.

Zoneterapi

Zoneterapi er en naturlig og nænsom behandling, der hjælper kroppen tilbage i balance. Både under og oven på vores fødder findes et kort over hele vores krop. Vores organer, muskler, knogler mv. er repræsenteret som reflekszoner, der ved behandling med tryk, kan hjælpe kroppen med at genfinde balancen. 

Zoneterapi kan hjælpe på 

 • Styrker immunforsvaret
 • Stress
 • Søvnbesvær
 • Hovedpine
 • Migræne
 • Smerter i muskler og led
 • Fordøjelsesproblemer 
 • Luftvejslidelser 
 • Astma/Bronkitis
 • Allergi 
 • Hormonel ubalance ved fx overgangsalder
 • Barnløshed
 • Menstruationssmerter
 • Graviditetsgener 

Babyterapi og zoneterapi til børn

Ved babyterapi anvendes en naturlig og blid behandling med effektive teknikker fra kranio-sakral terapien, zoneterapien, massage samt kinesiologien. Jeg behandler babyer helt fra nyfødt.  Børn er meget modtagelig overfor disse teknikker, hvilket gør det til en fantastisk behandlingsform helt uden bivikninger. 

Babyterapi og zoneterapi til børn kan hjælpe på 

 • Kolik
 • Mavekneb
 • Forstoppelse
 • Øreproblemer
 • Styrker immunforsvaret
 • Smertelindring ved tandfrembrud
 • Søvnbesvær og generel uro
 • Luftvejslidelser
 • Astma/Bronkitis
 • Vådligger

BMS Akupunktur

Hurtig og effektiv smertelindring med akupunktur.

Med Peter R. Cole som underviser får man en seriøs og meget professionel tilgang til akupunkturbehandling. Peter har på baggrund af sine praktiske erfaringer igennem 15 år udviklet et system: BMS Painkliller akupunktur. Han er uddannet klassisk akupunktur samt været privatelev ved den anerkendte akupunktør Susan Johnson i USA. 

Jeg stikker aldrig i det område som gør ondt, men alle lidelser behandles i arme og ben. Du vil derfor være fuld påklædt under behandlingen. Jeg anbefaler, at du kommer i løst tøj som kan smøges op til albuer og knæ.

4 ud af 5 klienter opnår 50% smertereducering, eller mere, inden for ganske få minutter.

BMS Akupunktur hjælper på 

 • Ryg-, nakke- og lændesmerter
 • Frossen skulder
 • Golf- og tennisalbue 
 • Knæsmerter
 • Iskiassmerter
 • Kæbesmerter
 • Fingersmerter
 • Hoftesmerter
 • Ankelsmerter
 • Hovedpine
 • Menstruationssmerter
 • og meget mere

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få tilskud fra Sygesikring Danmark?

Ja, det kan du. Du får 75 kr. i tilskud pr. gang, dog gives der indenfor 12 måneder max. et samlet tilskud på 715 kr. (2019 takster). Jeg melder det ind til Sygesikring Danmark, så får du pengene ind på din konto helt automatisk.

Er der bivirkninger eller efterreaktioner ved behandlingerne?

Der er ingen bivirkninger ved zoneterapi eller de andre behandlingsteknikker som jeg benytter. Man kan dog få nogle efterreaktioner 1-2 dage efter en behandling. Det er almindeligt at man efter en behandling oplever træthed og dyb søvn, velbehag, kuldefrysning i kroppen, øget tarmfunktion, humørsvingninger, udskillelse af sekret gennem næse og svælg, opblussen af gamle og nye symptomer.

Husk – drik rigeligt med vand, så affaldsstoffer, der er blevet frigivet under behandlingen bliver skyllet ud.

Babyer kan blive rigtig tørstige efter en behandling og vil gerne ammes.

Kan Zoneterapi gøre noget for mig, hvis jeg ikke fejler noget?

Ja, zoneterapi er godt hvis du vil vedligeholde et godt helbred.

Kan jeg bruge min sundhedsforsikring?

Ja, det kan du. Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvor mange behandlinger du kan få og hvordan de afregnes. Nogle forsikringsselskaber er tilknyttet en bestemt behandler, fx Falck Healthcare.

Gør det ondt at få zoneterapi?

Zoneterapi er en blid og nænsom behandlingsform, og jeg tilpasser mit tryk efter den enkelte, således at det opleves behageligt. Man kan dog godt være øm på de zoner, hvor der er en ubalance.

Mange har måske oplevet at zoneterapi kan gøre rigtig ondt, men man har fundet ud af at 5 gramstryk er lige så effektivt som hvis man trykker rigtig hårdt.

Skal jeg have flere behandlinger?

Det kommer an på hvad du kommer med. Er det akut eller kronisk. Kommer du fx med symptomer som har stået på over en årrække, kan du ikke forvente at disse kan fjernes eller mindskes efter én behandling. Det optimale vil være 2-3 behandlinger med 1 til 2 ugers mellemrum til at starte med og derefter 1 – 2 behandlinger med 3 – 4 ugers mellemrum.

 

Er zoneterapi farlig, hvis jeg er gravid?

Nej, det er det ikke. Tvært imod kan din krop have gavn af zoneterapi mens du er gravid. Det kan hjælpe hvis du døjer med kvalme, træthed, lændesmerter, iskiassmerter, vand i kroppen, forstoppelse og hæmorider.

 

 

 

Afbudspolitik

Hvis du bliver forhindret i at komme til din behandling, bedes du melde afbud senest 24 timer inden din tid, således at der er en anden som kan få glæde af tiden. Der tages dog forbehold for akut opstået sygdom, der vil jeg dog gerne have besked hurtigst muligt.

Send mig en sms på 20 40 79 87

Ved udeblivelse kræves fuld betaling.

Skriv eller ring til mig

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid.

20 40 79 87

Dagmarsvej 2, 7080 Børkop

marialou.j@hotmail.com