behandlinger til baby

BABY TJEK

Et BabyTjek er en god idé især hvis baby: 

  • Græder eller er urolig
  • Har fordøjelsesproblemer
  • Har stået skævt i bækkenet
  • Er født ved kejsersnit
  • Er taget med sugekop

Jeg tjekker baby for skævheder, spændinger i nakken og ned langs rygsøjlen, da hvirvlerne kan have forskubbet sig under fødslen, således at det bl.a. påvirker nerveimpulser til fordøjelsessystemet, som forstyrres. 

Vi tager en god snak om fødselsforløbet. Baby kan fx være påvirket, hvis fødsel er gået hurtig og mor har følt panik eller mor har fået meget medicin under fødsel.

Mor barnbehandling

Din lille nyfødt er tæt forbundet til dig, det giver derfor nogle gange god mening at behandle både dig og dit barn, da jeres energi påvirker hinanden. Babyer er store sanseapparater, som kan fx mærke hvis mor er stresset. Samtidig påvirker babys ubalance også mors energi og overskud.

 

Mor og barnbehandlingen foregår ved at både du og din baby får behandling, mens I ligger trygt sammen. Behandlingen tilpasses efter jeres behov og ønsker. Behandlingen kan bl.a. afhjælpe:  

  • Stress og uro
  • Søvnbesvær 
  • Spændinger og hovedpine
  • Fordøjelsesproblemer og kolik
  • Gylperi

Behandlingen kan også være med til at stimulere mælkeproduktionen 

Det kan være stressende at skulle ud af døren med en lille baby og derfor tilbyder jeg at komme på hjemmebesøg, så du og dit barn kan være i trygge rammer.

Ofte stillet spørgsmål

Ja, det kan du. Du får 75 kr. i tilskud pr. gang, dog gives der indenfor 12 måneder max. et samlet tilskud på 715 kr. (2019 takster). Jeg melder det ind til Sygesikring Danmark, så får du pengene ind på din konto helt automatisk.

Ja, det kan du. Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvor mange behandlinger du kan få og hvordan de afregnes. Nogle forsikringsselskaber er tilknyttet en bestemt behandler, fx Falck Healthcare.

Der er ingen bivirkninger ved zoneterapi eller de andre behandlingsteknikker som jeg benytter. Man kan dog få nogle efterreaktioner 1-2 dage efter en behandling. Det er almindeligt at man efter en behandling oplever træthed og dyb søvn, velbehag, kuldefrysning i kroppen, øget tarmfunktion, humørsvingninger, udskillelse af sekret gennem næse og svælg, opblussen af gamle og nye symptomer.

Husk – drik rigeligt med vand, så affaldsstoffer, der er blevet frigivet under behandlingen bliver skyllet ud.

Babyer kan blive rigtig tørstige efter en behandling og vil gerne ammes.

Ja, zoneterapi er godt hvis du vil vedligeholde et godt helbred.

Zoneterapi er en blid og nænsom behandlingsform, og jeg tilpasser mit tryk efter den enkelte, således at det opleves behageligt. Man kan dog godt være øm på de zoner, hvor der er en ubalance.

Mange har måske oplevet at zoneterapi kan gøre rigtig ondt, men man har fundet ud af at 5 gramstryk er lige så effektivt som hvis man trykker rigtig hårdt.

Det kommer an på hvad du kommer med. Er det akut eller kronisk. Kommer du fx med symptomer som har stået på over en årrække, kan du ikke forvente at disse kan fjernes eller mindskes efter én behandling. Det optimale vil være 2-3 behandlinger med 1 til 2 ugers mellemrum til at starte med og derefter 1 – 2 behandlinger med 3 – 4 ugers mellemrum.

Nej, det er det ikke. Tvært imod kan din krop have gavn af zoneterapi mens du er gravid. Det kan hjælpe hvis du døjer med kvalme, træthed, lændesmerter, iskiassmerter, vand i kroppen, forstoppelse og hæmorider.

Hvis du ligger inde med andre spørgsmål, så ræk endelig ud.

HVORFOR ZONETERAPI?

Zoneterapi er en naturlig og nænsom behandling, der hjælper kroppen tilbage i balance. Både under og oven på vores fødder findes et kort over hele vores krop. Vores organer, muskler, knogler mv. er repræsenteret som reflekszoner, der ved behandling med tryk, kan hjælpe kroppen med at genfinde balancen.

Snup e-bogen gratis her