gravidtet

FØDSELSMODNING

Giv din krop den bedste forudsætning for en god fødsel.Når du nærmer dig termin (tidligst 3 uger inden) og har fået grønt lys fra din jordemoder, kan du få fødselsmodning.

Zoneterapi og akupressur kan hjælpe med at modne din gravide krop til fødslen. Det er en nænsom og blid behandling, som gør at bliver skabt flow i kroppens energibaner og som forbereder kroppen. 

Behandlingen får dig som gravid til at slappe af både i hovedet og i kroppen. Der sendes en masse god energi til underlivet for at løsne op samt blødgøre muskelvæv og du får samtidig ro på dit nervesystem.

Ud over en dejlig og afslappende behandling kan du ligeledes få akupressurpunkter med til din partner, som kan bruges til at smertelindre under fødslen.

GRAVIDITETSGENER

Det er skønt at få zoneterapi som gravid, da du ofte er træt og øm i kroppen, nogle især under fødderne. 

Behandlingen er sikker, nænsom og helt bivirkningsfri og giver dig ro i krop og sind.

Du vil opleve ren velvære og få mere energi. 

Hvis du døjer med graviditetsgener som fx forstoppelse, kvalme, halsbrand, træthed eller vand i kroppen, kan zoneterapi være med til at lindre det.

Ofte stillet spørgsmål

Ja, det kan du. Du får 75 kr. i tilskud pr. gang, dog gives der indenfor 12 måneder max. et samlet tilskud på 715 kr. (2019 takster). Jeg melder det ind til Sygesikring Danmark, så får du pengene ind på din konto helt automatisk.

Ja, det kan du. Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvor mange behandlinger du kan få og hvordan de afregnes. Nogle forsikringsselskaber er tilknyttet en bestemt behandler, fx Falck Healthcare.

Der er ingen bivirkninger ved zoneterapi eller de andre behandlingsteknikker som jeg benytter. Man kan dog få nogle efterreaktioner 1-2 dage efter en behandling. Det er almindeligt at man efter en behandling oplever træthed og dyb søvn, velbehag, kuldefrysning i kroppen, øget tarmfunktion, humørsvingninger, udskillelse af sekret gennem næse og svælg, opblussen af gamle og nye symptomer.

Husk – drik rigeligt med vand, så affaldsstoffer, der er blevet frigivet under behandlingen bliver skyllet ud.

Babyer kan blive rigtig tørstige efter en behandling og vil gerne ammes.

Ja, zoneterapi er godt hvis du vil vedligeholde et godt helbred.

Zoneterapi er en blid og nænsom behandlingsform, og jeg tilpasser mit tryk efter den enkelte, således at det opleves behageligt. Man kan dog godt være øm på de zoner, hvor der er en ubalance.

Mange har måske oplevet at zoneterapi kan gøre rigtig ondt, men man har fundet ud af at 5 gramstryk er lige så effektivt som hvis man trykker rigtig hårdt.

Det kommer an på hvad du kommer med. Er det akut eller kronisk. Kommer du fx med symptomer som har stået på over en årrække, kan du ikke forvente at disse kan fjernes eller mindskes efter én behandling. Det optimale vil være 2-3 behandlinger med 1 til 2 ugers mellemrum til at starte med og derefter 1 – 2 behandlinger med 3 – 4 ugers mellemrum.

Nej, det er det ikke. Tvært imod kan din krop have gavn af zoneterapi mens du er gravid. Det kan hjælpe hvis du døjer med kvalme, træthed, lændesmerter, iskiassmerter, vand i kroppen, forstoppelse og hæmorider.

Hvis du ligger inde med andre spørgsmål, så ræk endelig ud.

HVORFOR ZONETERAPI?

Zoneterapi er en naturlig og nænsom behandling, der hjælper kroppen tilbage i balance. Både under og oven på vores fødder findes et kort over hele vores krop. Vores organer, muskler, knogler mv. er repræsenteret som reflekszoner, der ved behandling med tryk, kan hjælpe kroppen med at genfinde balancen.

Snup e-bogen gratis her