behandlinger

Zoneterapi

Særlig og kærlig behandling til dig og dit barn. Her får du et trygt space, hvor der er god tid til dig og du kan slappe af. Du får præcis den behandling som du og din krop har brug for.

FERTILITET

Her får du et trygt og fortroligt rum, hvor du kan dele alle dine følelse og tanker. Du får zoneterapi med fokus på at fremme din fertilitet og skabe balance i din hormoncyklus. Behandlingen giver dig ro i krop og sind.

GRAVIDITET

Zoneterapi giver støtte til din gravide krop og kan lindre graviditetsgener. Måske du lider af forstoppelse, kvalme, halsbrand, træthed eller vand i kroppen? Zoneterapi er nænsom, sikker og helt bivirkningsfri. I slutningen af din graviditet kan du understøtte kroppens naturlige modningsproces med en fødselsmodning.

EFTER FØDSEL

Du kan godt have en følelse af udbrændthed efter graviditet og fødsel. Med fokus på dit hormon- og nervesystem, kan zoneterapi hjælpe dig med at få energien igen samt slippe spændinger i kroppen. Zoneterapi og akupressur kan også stimulere mælkeproduktionen.

BABY

Giv din baby den bedste start. Med BabyTerapi hjælper jeg dit barn helt fra nyfødt med blide teknikker fra zoneterapi, kranio sakralterapi, akupressur og massage. Behandlingen er nænsom og helt bivirkningsfri. Nogle gange giver det også god mening, at det er dig som mor der får behandling, imens dit barn ligger trygt hos dig.

BARN

Blid zoneterapi og kranio sakralterapi til dit barn helt fra nyfødt og op til 12 år. Her får dit barn et trygt rum og hjælp til behandling af maveproblemer, kolik, øreproblemer, smerter ved tandfrembrud, kropslig og mental uro, eksem, hvis dit barn har problemer med at holde på vandet om natten. Zoneterapi kan også hjælpe kroppen med at styrke immunforsvaret.

TEENAGER

Her får du et trygt og fortroligt rum med god tid til dig. Zoneterapi kan hjælpe med at lette følelser i kroppen, som uro, tristhed og bekymring. Behandlingen er effektiv mod menstruationssmerter, som mange unge piger døjer med samt blærebetændelse.

KVINDE

Tid til dig og selvforkælelse med zoneterapi, akupressur og ansigtszoneterapi. En kærlig stund med ro, nydelse og velvære. Behandlingerne hjælper dig med at slippe ubalancer, gener og blokeringer i kroppen og giver dig en følelse af lethed og mere energi.  

MØDRE GRUPPER

Kunne du tænke dig at få besøg af mig i din mødregruppe? I kan vælge imellem undervisning i Babymassage og Zoneterapi, BabyTjek eller MorForkælelse.. lyder det ikke skønt? Lær en masse brugbare teknikker til hvordan du selv kan hjælpe dit barn, når problemet opstår eller giv hinanden mulighed for en stille stund med selvforkælelse, mens I ser efter hinandens babyer.

Ofte stillet spørgsmål

Ja, det kan du. Du får 75 kr. i tilskud pr. gang, dog gives der indenfor 12 måneder max. et samlet tilskud på 715 kr. (2019 takster). Jeg melder det ind til Sygesikring Danmark, så får du pengene ind på din konto helt automatisk.

Ja, det kan du. Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvor mange behandlinger du kan få og hvordan de afregnes. Nogle forsikringsselskaber er tilknyttet en bestemt behandler, fx Falck Healthcare.

Der er ingen bivirkninger ved zoneterapi eller de andre behandlingsteknikker som jeg benytter. Man kan dog få nogle efterreaktioner 1-2 dage efter en behandling. Det er almindeligt at man efter en behandling oplever træthed og dyb søvn, velbehag, kuldefrysning i kroppen, øget tarmfunktion, humørsvingninger, udskillelse af sekret gennem næse og svælg, opblussen af gamle og nye symptomer.

Husk – drik rigeligt med vand, så affaldsstoffer, der er blevet frigivet under behandlingen bliver skyllet ud.

Babyer kan blive rigtig tørstige efter en behandling og vil gerne ammes.

Ja, zoneterapi er godt hvis du vil vedligeholde et godt helbred.

Zoneterapi er en blid og nænsom behandlingsform, og jeg tilpasser mit tryk efter den enkelte, således at det opleves behageligt. Man kan dog godt være øm på de zoner, hvor der er en ubalance.

Mange har måske oplevet at zoneterapi kan gøre rigtig ondt, men man har fundet ud af at 5 gramstryk er lige så effektivt som hvis man trykker rigtig hårdt.

Det kommer an på hvad du kommer med. Er det akut eller kronisk. Kommer du fx med symptomer som har stået på over en årrække, kan du ikke forvente at disse kan fjernes eller mindskes efter én behandling. Det optimale vil være 2-3 behandlinger med 1 til 2 ugers mellemrum til at starte med og derefter 1 – 2 behandlinger med 3 – 4 ugers mellemrum.

Nej, det er det ikke. Tvært imod kan din krop have gavn af zoneterapi mens du er gravid. Det kan hjælpe hvis du døjer med kvalme, træthed, lændesmerter, iskiassmerter, vand i kroppen, forstoppelse og hæmorider.

Hvis du ligger inde med andre spørgsmål, så ræk endelig ud.

HVORFOR ZONETERAPI?

Zoneterapi er en naturlig og nænsom behandling, der hjælper kroppen tilbage i balance. Både under og oven på vores fødder findes et kort over hele vores krop. Vores organer, muskler, knogler mv. er repræsenteret som reflekszoner, der ved behandling med tryk, kan hjælpe kroppen med at genfinde balancen.

Snup e-bogen gratis her