mødregruppe

MORFORKÆLELSE

Jeg tager briksen under armen og kommer ud i mødregruppen og giver jer en omgang zoneterapi. Et pusterum med ro, nydelse og velvære. hvor du kan koble af mens de andre kigger efter dit barn. Behandlingen giver dig bl.a. en øget energi, styrker dit immunforsvar og hjælper dig med at slippe ubalancer, gener og blokeringer i kroppen og giver dig en følelse af lethed.

UNDERVISNING I BABYMASSAGE OG/ELLER ZONETERAPI

Jeg kommer ud i mødregruppen og underviser jer i at give jeres små en blid babymassage og/eller zoneterapi med udvalgte massageteknikker og akupressurpunkter.
Massagen hjælpe til at
berolige dit barns nervesystem og styrke immunforsvaret.
At give massage til din baby er en skøn måde at være sammen på. Gennem berøring og hudkontakt, sættes der gang i kærlighedshormonet oxytocin som hvirvles rundt i jeres kroppe. Oxytocin er kendt for at give en følelse af dyb velvære, glæde, ro og lykke.

Jeg giver gode råd til at afhjælpe fx kolik, uro og maveproblemer og viser hvad I selv kan gøre.

Har du noget konkret, du gerne vil lære, må du endelig sige til, så har vi fokus på det.


Det kunne måske være:

  • Fordøjelsesproblemer
  • Behandling af snotnæse
  • Afhjælpe smerter ved tandfrembrud
  • Uro og søvnudfordringer
BABYTJEK

Jeg kommer ud i mødregruppen og tjekker de små for skævheder og giver dem zoneterapi og akupressur. Jeg giver gode råd til at afhjælpe fx kolik og maveproblemer og viser hvad I selv kan gøre. 

Hvis der er ønsker til et tema fx øreproblemer, maveproblemer, astma eller eksem, så giv mig besked, så sammensætter jeg et program specielt til jeres ønsker.
 

Et BabyTjek er en god idé især hvis baby: 

  • Græder eller er urolig
  • Har fordøjelsesproblemer
  • Har stået skævt i bækkenet
  • Er født ved kejsersnit
  • Er taget med sugekop

Ofte stillet spørgsmål

Ja, det kan du. Du får 75 kr. i tilskud pr. gang, dog gives der indenfor 12 måneder max. et samlet tilskud på 715 kr. (2019 takster). Jeg melder det ind til Sygesikring Danmark, så får du pengene ind på din konto helt automatisk.

Ja, det kan du. Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvor mange behandlinger du kan få og hvordan de afregnes. Nogle forsikringsselskaber er tilknyttet en bestemt behandler, fx Falck Healthcare.

Der er ingen bivirkninger ved zoneterapi eller de andre behandlingsteknikker som jeg benytter. Man kan dog få nogle efterreaktioner 1-2 dage efter en behandling. Det er almindeligt at man efter en behandling oplever træthed og dyb søvn, velbehag, kuldefrysning i kroppen, øget tarmfunktion, humørsvingninger, udskillelse af sekret gennem næse og svælg, opblussen af gamle og nye symptomer.

Husk – drik rigeligt med vand, så affaldsstoffer, der er blevet frigivet under behandlingen bliver skyllet ud.

Babyer kan blive rigtig tørstige efter en behandling og vil gerne ammes.

Ja, zoneterapi er godt hvis du vil vedligeholde et godt helbred.

Zoneterapi er en blid og nænsom behandlingsform, og jeg tilpasser mit tryk efter den enkelte, således at det opleves behageligt. Man kan dog godt være øm på de zoner, hvor der er en ubalance.

Mange har måske oplevet at zoneterapi kan gøre rigtig ondt, men man har fundet ud af at 5 gramstryk er lige så effektivt som hvis man trykker rigtig hårdt.

Det kommer an på hvad du kommer med. Er det akut eller kronisk. Kommer du fx med symptomer som har stået på over en årrække, kan du ikke forvente at disse kan fjernes eller mindskes efter én behandling. Det optimale vil være 2-3 behandlinger med 1 til 2 ugers mellemrum til at starte med og derefter 1 – 2 behandlinger med 3 – 4 ugers mellemrum.

Nej, det er det ikke. Tvært imod kan din krop have gavn af zoneterapi mens du er gravid. Det kan hjælpe hvis du døjer med kvalme, træthed, lændesmerter, iskiassmerter, vand i kroppen, forstoppelse og hæmorider.

Hvis du ligger inde med andre spørgsmål, så ræk endelig ud.

HVORFOR ZONETERAPI?

Zoneterapi er en naturlig og nænsom behandling, der hjælper kroppen tilbage i balance. Både under og oven på vores fødder findes et kort over hele vores krop. Vores organer, muskler, knogler mv. er repræsenteret som reflekszoner, der ved behandling med tryk, kan hjælpe kroppen med at genfinde balancen.

Snup e-bogen gratis her