mød maria

Om maria lind

Jeg hedder Maria og jeg brænder for at hjælpe store som små med at skabe balance i kroppen på en naturlig og nænsom måde. Min interesse for en naturlig behandling af kroppen har altid været, men efter at jeg selv har fået børn, har jeg følt at jeg måtte mere en bare lære det til eget husmandsbehov og læste derfor til zoneterapeut og efterfølgende babyterapeut. Det er en helt fantastisk verden med fantastiske muligheder for at hjælpe andre. Og alle har fortjent at have det godt.

tilgang & værdier

Det er yderst vigtigt for mig at du og dit barn føler at I er i trygge hænder hos mig. Jeg er meget imødekommende og vil altid møde dig med respekt for hvor du er og med de forudsætninger og ønsker som du har til behandlingen. Du kan være tryg her og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Jeg lægger stor vægt på den holistiske tankegang som man bruger i forbindelse med zoneterapi. Hele kroppen hænger sammen, både fysisk og psykisk, hvorfor man ikke kan forstå en enkelt del af kroppen, hvis man ikke ser den i sammenhæng med resten af kroppen. Jeg ønsker altid at give den bedste oplevelse. Her kan du slappe af.

Mine uddannelser

– Zoneterapeut ved AtWork skolen i Århus

– Babyterapeut ved Dansk akademi for kropsterapi i Århus

– BMS akupunktur i smertebehandling hos Peter R. Cole 

HVORFOR ZONETERAPI?

Zoneterapi er en naturlig og nænsom behandling, der hjælper kroppen tilbage i balance. Både under og oven på vores fødder findes et kort over hele vores krop. Vores organer, muskler, knogler mv. er repræsenteret som reflekszoner, der ved behandling med tryk, kan hjælpe kroppen med at genfinde balancen.

Snup e-bogen gratis her