FERTILITET

FERTILTET

Du er ikke alene… 20 % af kvinder og par oplever infertilitet. Og mange går med angsten for at det måske aldrig vil lykkes. Det kan være en hård og stressende proces både for parforholdet og for den enkelte, som fører til uro, bekymring og stress i kroppen. 

Der kan være mange årsager til barnløshed.

Måske du har fået konstateret PCO/PCOS eller har brugt hormonel prævention i flere år som fx p-piller. Måske du har en ustabil cyklus, mangel på menstruation og ægløsning. Det kan også være at du har været stresset igennem en længere periode.

JEG HAR SAMMENSAT 3 FERTILITETSBOOST PAKKER TIL DIG

Alle forløb starter med at vi tager en god snak første gang inden vi går i gang med behandlingen. Sammen ligger vi en plan der passer til dig med udgangspunkt i din cyklus og de udfordringer du har. 


Den første behandling handler om at sætte udrensning i gang. De efterfølgende behandlinger har fokus på at styrke kroppen til at tage imod en graviditet. Det optimale er at ligge 2 behandlinger i mellem dag 1 i din cyklus og frem til din ægløsning. Derefter skal kroppen have ro. 

 

Man kan sagtens supplere konventionel fertilitetsbehandling som IVF, ICSI, IUI med zoneterapi. 

PAKKE 1

FERTILITETSBOOST

1 X 1 time 30 min. Samtale + Udrensende Zoneterapi

4 x 1 times Fertilitetsstyrkende Zoneterapi


Pakke 1 er til dig som ønsker at styrke din(og din partners) generelle frugtbarhed før en naturlig undfangelse. PAKKE 2

FERTILTETSBOOST

1 X 1 time 30 min. Samtale + Udrensende Zoneterapi

6 x 1 times Fertilitetsstyrkende Zoneterapi

 

Pakke 2 er til dig som ønsker et længere forløb. Denne pakke er til dig som har forsøgt at blive gravid over en længere periode og den er til dig der har haft gentagne spontane aborter.

 

 

PAKKE 3

FERTILTETSBOOST

1 x BalanceTest

1 X 1 time 30 min. Samtale + Udrensende Zoneterapi

6 x 1 times Fertilitetsstyrkende Zoneterapi

 

Pakke 3 er til dig der ønsker et mere dybdegående forløb. Her får du også et indblik i om du får DHA og EPA nok, som er er nøglespillere for din reproduktive sundhed.

Til dig der har forsøgt at blive gravid over en længere periode og til dig der har haft gentagne spontane aborter.

 

 

Zoneterapi hjælper bla. med at: 

Skabe balance og ro i både krop og sind

Mindske stresshormoner i kroppen

Balancere kvindens cyklus og hormoner 

Styrke sædkvaliteten hos mænd

 

Sammen lægger vi en behandlingsplan som lige præcis er tilpasset dig og dine behov. Du får rådgivning i kost, vitaminer og Fertility Awareness, hvor du lærer at læse din krop og tracke din ægløsning. 

 

 

Husk at fertilitetszoneterapi også er et godt supplement til dig der allerede er i fertilitetsbehandling

Ofte stillet spørgsmål

Ja, det kan du. Du får 75 kr. i tilskud pr. gang, dog gives der indenfor 12 måneder max. et samlet tilskud på 715 kr. (2019 takster). Jeg melder det ind til Sygesikring Danmark, så får du pengene ind på din konto helt automatisk.

Ja, det kan du. Det er forskelligt fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, hvor mange behandlinger du kan få og hvordan de afregnes. Nogle forsikringsselskaber er tilknyttet en bestemt behandler, fx Falck Healthcare.

Der er ingen bivirkninger ved zoneterapi eller de andre behandlingsteknikker som jeg benytter. Man kan dog få nogle efterreaktioner 1-2 dage efter en behandling. Det er almindeligt at man efter en behandling oplever træthed og dyb søvn, velbehag, kuldefrysning i kroppen, øget tarmfunktion, humørsvingninger, udskillelse af sekret gennem næse og svælg, opblussen af gamle og nye symptomer.

Husk – drik rigeligt med vand, så affaldsstoffer, der er blevet frigivet under behandlingen bliver skyllet ud.

Babyer kan blive rigtig tørstige efter en behandling og vil gerne ammes.

Ja, zoneterapi er godt hvis du vil vedligeholde et godt helbred.

Zoneterapi er en blid og nænsom behandlingsform, og jeg tilpasser mit tryk efter den enkelte, således at det opleves behageligt. Man kan dog godt være øm på de zoner, hvor der er en ubalance.

Mange har måske oplevet at zoneterapi kan gøre rigtig ondt, men man har fundet ud af at 5 gramstryk er lige så effektivt som hvis man trykker rigtig hårdt.

Det kommer an på hvad du kommer med. Er det akut eller kronisk. Kommer du fx med symptomer som har stået på over en årrække, kan du ikke forvente at disse kan fjernes eller mindskes efter én behandling. Det optimale vil være 2-3 behandlinger med 1 til 2 ugers mellemrum til at starte med og derefter 1 – 2 behandlinger med 3 – 4 ugers mellemrum.

Nej, det er det ikke. Tvært imod kan din krop have gavn af zoneterapi mens du er gravid. Det kan hjælpe hvis du døjer med kvalme, træthed, lændesmerter, iskiassmerter, vand i kroppen, forstoppelse og hæmorider.

Hvis du ligger inde med andre spørgsmål, så ræk endelig ud.

HVORFOR ZONETERAPI?

Zoneterapi er en naturlig og nænsom behandling, der hjælper kroppen tilbage i balance. Både under og oven på vores fødder findes et kort over hele vores krop. Vores organer, muskler, knogler mv. er repræsenteret som reflekszoner, der ved behandling med tryk, kan hjælpe kroppen med at genfinde balancen.

Snup e-bogen gratis her